Mednarodni cestni promet

kv-01Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami in dobrim poznavanjem mednarodnega trga. Ukvarjamo se s solo prevozi, samo organizacijo tovora in mednarodnim transportom. Naše najpogostejše destinacije so Nemčija, Belgija, Nizozemska in Luxembourg, omogočamo pa tudi prevoze v druge države.

Storitve transporta oz. logistike zagotavljamo z modernim voznim parkom. Uporabljamo devet vozil Mercedes in MAN z max nosilnostjo do 24 ton ter kombi s cerado za ekspresne prevoze. Tovor, ki ga prevažamo, je zavarovan s prevozniško odgovornostjo po CMR-konvenciji. Zaradi sledilnih naprav na transportnih vozilih pa vas lahko o poteku transporta obveščamo vsak trenutek in to zelo natančno.

Tako kot v notranjem prometu tudi v mednarodnem nudimo prevoze razsutega in klasičnega tovora ter prevoze s paletami. Zagotavljamo tudi prevoze tekočin in hitro pokvarljivega blaga in pa izredne prevoze. Naš cilj je načrtovanje optimalnih prevozov in poti.

Izredni prevoz

Poleg tega izvajamo izredne prevoze, tj. prevoze tovora, ki nima običajnih dimenzij, ki presega osne obremenitve ali ki presega skupno dovoljeno maso. Pomagamo vam priskrbeti dokumentacijo za prevoz tovrstnega blaga ter vam nudimo prave rešitve za prevoz težkega tovora, organizacijo kombiniranega prevoza in spremstvo izrednih prevozov.