Notranji cestni promet

kv-03Že več kot 25 let nudimo celovite rešitve transporta in logistike blaga po Sloveniji. Smo partner, ki stranko vselej postavlja na prvo mesto. Smo zanesljivi, točni in fleksibilni. V notranjem prometu izvajamo tudi selitve pohištva, strojev, dokumentov, posebnih predmetov, hiš in poslovnih prostorov, skladišč in podobno. Med drugim nudimo odvoz opreme na deponijo.

Izvajamo izredne prevoze, prevoze kosovnega (transport pošiljk po sistemu od vrat do vrat), razsutega in klasičnega tovora ter prevoze s paletami. Naša vozila so opremljena s sistemom za spremljanje temperaturnega režima, vozila so vpisana v register živilskih obratov, vozniki pa redno opravljajo izobraževanja. Tako lahko redno izvajamo tudi kakovostne prevoze tekočin in hitro pokvarljivega blaga.

Ekspresni prevoz

Poleg vsega nudimo ekspresne prevoze, kar pomeni, da voznik kombija s cerado naloži blago pri pošiljatelju in ga v najkrajšem možnem času dostavi neposredno prejemniku. Čas dostave je v tem primeru največ 24 ur po prevzetju blaga. Gre za hitro, natančno in zanesljivo storitev.