O nas

Podjetje Mohorčič Transport deluje že od leta 1991. Ukvarjamo se predvsem z mednarodnim transportom. Strankam ponudimo celovite rešitve transporta in logistike blaga. Imamo lastni vozni park, ki zajema 5 vlačilcev, 3 solo kamione in kombi s cerado.

Zagotavljamo zanesljive, varne in točne prevoze tako po Sloveniji kot tudi tujini. Naše glavne destinacije so Nemčija, Belgija, Nizozemska in Luxembourg ter tudi vse sosednje države, predvsem Avstrija Hrvaška in bližnja Srbija. Pri tem se lahko pohvalimo z bogatimi več kot 25-letnimi izkušnjami in dobrim poznavanjem trga.

V prihodnosti načrtujemo razširitev prevozov na nove trge. Z našimi prednostmi; tj. prilagodljivost, kakovost, zanesljivost, hitrost, izkušenost, varnost, točnost in profesionalnost, želimo prepričati kar največ novih strank in upravičiti zaupanje vseh, s katerimi uspešno sodelujemo.

Svojim naročnikom nudimo tudi svetovanje na področju transportnih storitev ter jih o lokaciji in poteku transporta obveščamo v vsakem trenutku. Na voljo smo vam tudi, v kolikor imate vprašanja o zavarovanju tovora ali prevozniške odgovornosti ter druga vprašanja.

kv-06